Produktinformasjon
Bruksanvisning
Ingredienser
FAQ

Women´s Care

Kjekt å vite

Både PMS, nedsatt fruktbarhet og overgangsplager kan skyldes en ubalanse i kroppens hormonnivå. Den amerikanske legen dr. John R. Lee har forsket på kvinner og hormonubalanse i mer enn 30 år. Han har konstatert at den viktigste årsaken til mange kvinneplager er østrogendominans. Løsningen på dette er ifølge dr. Lee å tilføre kroppen mer av det andre kvinnelige kjønnshormonet: progesteron. Womens Care inneholder naturlig progesteron fra jamsrot (wild yam).

Produktet

Både PMS, nedsatt fruktbarhet og overgangsplager kan skyldes en ubalanse i kroppens hormonnivå. Den amerikanske legen dr. John R. Lee har forsket på kvinner og hormonubalanse i mer enn 30 år. Han har konstatert at den viktigste årsaken til mange kvinneplager er østrogendominans. Løsningen på dette er ifølge dr. Lee å tilføre kroppen mer av det andre kvinnelige kjønnshormonet: progesteron. 

Womens Care inneholder naturlig progesteron fra jamsrot (wild yam).

Bruksanvisning

Kjekt å vite

Women's Care bør smøres inn på områder hvor det er tynn hud som for eksempel brystkassen, brystene, underlivet, lårenes innside, håndleddene, innsiden av armene og halsen. Kremen bør masseres inn i huden til den er helt absorbert. Det anbefales å smøre kremen på forskjellige steder med jevne mellomrom – altså ikke på samme sted hele tiden.Noen kvinner kjenner resultater med en gang, for andre kan det ta 1-3 måneder – så vær tålmodig.

OBS: Naturlig progesteronkrem kan muligens øke aktiviteten i skjoldbruskkjertelen. Hvis du tar tilskudd eller medikamenter som påvirker denne, bør du kontakte legen din for å sjekke om du kanskje skal justere doseringen.

Ingredienser

Renset vann,  Caprylic/Capric triglyserider, Vegetabilsk olje, Discorea villosa ekstrakt fra Mexicansk vill yam, Aloe Vera gele, Olivenolje, Økologisk kokosnøttolje, Isopropyl palmitate, Sterinsyre, Shiasmør Allantion,
Solsikke lecithin, Vitamin-E, Sodium bicarbonat, Caesalpina Spinosa, Carbomer, Phenoxeyethanol, MSM (Methylsufonulmethane)

FAQ

Hvor lenge varer en pumpeflaske WomensCare?

Du skal bruke kremen i 21 dager hver måned, så den vil vare i ca. 3 måneder. Husk: Et lett pumpetrykk (=ca. 1cm krem) hver morgen og kveld er nok.

Når skal jeg begynne med kremen - Jeg menstruerer ikke lenger?

Du kan begynne når som helst - men husk å ta en 7 dagers pause etter 21 dager.

Kan jeg ta kremen med Trisekvens eller ande hormonpreparater jeg har fått fra legen?

Du bør helst ikke ta den sammen med et hormonpreparat som inneholder syntetisk progesteron. Det beste er at du tar rent østrogen - i form av plaster. Snakk med legen. Hvis legen ikke er enig i dette - skift lege! Dersom du tar østrogen tilskudd sammen med kremen, bør du stoppe med dette samme 7 dagene som du ikke bruker krem.

Hva er forskjellen på syntetisk progesteron og naturlig progesteron?

Forskjellen er at naturlig progesteron, som er laget av ekstrakt av vill jamsrot, er bio-identisk med kroppens egne hormoner. Det betyr at kroppen "kjenner igjen" hormonene, tar opp det den trenger og kvitter seg med overflødig progesteron og du vil aldri kunne "overdosere" naturlig progesteron.

Hvor lenge skal jeg fortsette med naturlig progesteron?

Dr.Lee sier til sine pasienter at naturlig progesteron har så mange fordeler at de kan fortsette til de er 96 år - deretter kan de vurdere det.

Jeg har tatt bentetthetsmåling og fått påvist osteoporose. Hvor lenge må jeg bruke kremen før det blir noen forandring?

Dette er litt avhengig av din alder - men vær tålmodig - dette tar tid. Det kan ta inntil 2 år før du kan se endringer på bentetthetsmålingene.

Kan det være noen bivirkninger av kremen?

Det finnes ingen dokumentasjon på at kremen har noen bivirkninger. Dette er et rent naturprodukt. Jamsrot får du i dag kjøpt i flere innvandrer-butikker i Oslo, men du må spise store mengder hver dag for at du skal få i deg nok progesteron. I denne kremen er det ekstrakt av jamsroten, og derfor trenger du 70 ganger mindre når du tar den via huden.

Hvor får jeg kjøpt Women's Care?

Women's Care fåes kjøpt i landets helsekostbutikker, samt på nettbutikken Helseogkost.no